“Треба допомогти людям, завдяки яким сьогодні в Болграді не чутно вибухів”: болградці зібрали на дрон для ЗСУ майже 40 тис. грн – акція триває

0 коментарів 20925 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Болградському районі на дрон для захисників, які боронять нашу країну, зібрали вже 39 тис. грн. Акція по збору коштів триває.


Про це повідомили в Болградській міській раді.

«Завдяки Благодійному ярмарку виробів декоративно-прикладного мистецтва на підтримку ЗСУ, який проходив в Болграді на День Незалежності та в День міста, а також виставі театральної студіі «Онг’л», присвяченої нашим захисникам, та завдяки людям, які перераховували гроші на рахунок, нам вже вдалося зібрати 39 тисяч гривень на придбання дрону. Щиру вдячність хочемо виразити всім, хто не залишився осторонь від цієї акції. Бо безпілотники – це додатковий захист для наших хлопців і дівчат. Тому ми продовжуємо збір коштів, щоб допомогти людям, завдяки яким сьогодні в Болграді не чутно вибухів», – розповіла одна з організаторок Благодійної акції Оксана Кілафли.

Вона також підкреслила, що й самі захисники готові вкласти свої гроші на це важливе придбання, але з нашою допомогою їм це буде зробити легше.

За словами організаторів акції, залишилося зібрати не так вже й багато. Гроші можна перерахувати на рахунок волонтерки Лілії Биковської. Номер карткового рахунку: 5168742245065192. Реквізити IBAN: UA573052990000026204887246198 Приват Банк.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x