росіяни скинули хімічну зброю на позиції ЗСУ на півдні

2 коментаря 25785 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У п’ятницю, 23 вересня, російські війська застосували хімічну зброю проти українських захисників. Про це повідомили у ОК «Південь» у Facebook.


Зазначається, що ворог використав безпілотний літальний апарат. З нього він скинув на бойові позиції ЗСУ контейнери з отруйною речовиною.

«Ймовірно, хлорпікринова граната К-51. Бойові медики спрацювали чітко, втрат та критичних станів немає», – йдеться у повідомленні.

Протягом бойового дня 23 вересня загарбники здійснили 1 авіаудар та 1 ракетний обстріл по позиціях українських воїнів та по населених пунктах, що знаходяться вздовж лінії фронту. Росіяни вдарили по Куцурубській громаді ракетою Х-31 з літака тактичної авіації Су-20. Обійшлося без людських жертв.

Відомо, що пари хлорпікрину мають сильну сльозогінну дію. У високих концентраціях — задушливу. Конвенція ОЗХО забороняє військове застосування речовини.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

навозом, что ли? Так рогатым, только за кайф – интоксикация навозно-кизячная. Прям как в том анекдоте:- « закрой дверь! Кумар уходит»
Впрочем, чего стоят доклады ОЗХО – по Сирии, с белыми касками – откуда рога торчат, все уже знают! Клоуны ипучие! Впрочем, как и докладик МАГАТЭ – вонючинький:))) гомосакские – помойки рогатые!

рубль
рубль
1 год назад

Чет все у меня навозное и вонючее: и докладик по Сирии, и МАГАТЭ, и кумар… Но мыца не пойду, не надейтесь, бендеры!!!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x