РФ зiбралася вже на наступному тижнi провести псевдореферендуми про включення оккупованих територiй до свого складу. Навiщо це їм

1 коментар 22788 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Донбасi, а також в Херсонськiй та Запорізькiй областях окупаційна влада зібралася вже наступного тижня провести псевдореферендуми про входження до складу російської федерації.


Сьогоднi так званi “народнi ради” псевдореспублік “ЛНР” та “ДНР” проголосувала за проведення “референдуму” про входження до складу Російської Федерації.

Призначений окупантами “перший заступник голови народної ради” самопроголошеної “ЛНР” Дмитро Хорошилов оголосив, що “референдум” пройде з 23 до 27 вересня.

Ватажок “ДНР” Денис Пушилін заявив, що вони проведуть свій “референдум” у той же період, що і “ЛНР”.

Окупанти заявляють, що офіційні результати псевдоголосувань вони оприлюднять 28 або 29 вересня, “після чого “ДНР” і “ЛНР” зможуть направити офіційний запит на вступ до складу Росії”.

Гауляйтер Володимир Сальдо, який зараз очолює окупаційну адміністрацію в Херсонській області, також заявив про проведення “референдуму” щодо входження до складу Російської Федерації.

В Запорізькiй області коллаборант Євген Балицький також підтвердив проведення псевдореферендуму з 23 по 27 вересня. Член проросійської окупаційної адміністрації Запоріжжя Володимир Рогов заявив, що регіон можуть перейменувати у “Запорізький край”.

На думку експертiв, російським загарбникам потрібен псевдореферендум в окупованих районах для оголошення загальної мобілізації в Російській Федерації, а також для погроз українськiй владi та усьому світу. Якщо Росія проведе “референдум” та аннексує захопленi території, то у разі продовження українського наступу сприйматиме це як “акт агресії проти РФ” з можливим застосуванням зброї масової ураження.

У той же час в Україні вже заявили, що ні фейкові “референдуми” на тимчасово окупованих територіях, ні гібридна “мобілізація” в РФ нічого не змінять у планах України щодо деокупації своїх територій.

“Росіяни вирішили асиметрично відповісти на український контрнаступ. Вони думають, що незаконний “референдум” зможе зупинити HIMARS і ЗСУ на шляху знищення окупантів на наших землях. Упевнені, що хочете витратити час, потрібний для організації втечі, на нове шоу? Спробуйте… Буде цікаво…” – заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

«оккупированных»? Интересная трактовка/версия.:))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x