В Татарбунарах вперше з початку війни увімкнули вуличне освітлення

0 коментарів 21438 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Влада Татарбунарської громади звернулася до коменданта Білгород-Дністровського района за дозволом вмикати вуличне освітлення в темний час доби і нарешті отримала позитивну відповідь. Минулої ночі вперше з початку війни ліхтарі засвітили. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Андрія Глущенко. 


За словами мера, останнім часом до міської ради почали активно звертатися містяни з приводу вуличного освітлення, оскільки темніє раніше, а світанок наступає пізніше. Він зазначив, що кілька разів міська рада зверталася за цим питанням на районний і обласний рівні, але відповідальні згоди не надавали.

В Татарбунарах вперше з початку війни увімкнули вуличне освітлення

“Нарешті отримали від коменданта Білгород-Дністровського району Одеської області вичерпне роз’яснення з цього приводу, відповідно до якого отримали дозвіл увімкнути вуличне освітлення в населених пунктах громади”, – порадував новиною Глущенко і попередив, що на окремих вулицях населених пунктів громади можливі несправності через тривалу перерву в роботі.

Також мер нагадав, що з 23.00 до 5.00 на території громади діє комендантська година, тому продовж нього освітлення буде вимикатися і порадив мешканцям, працівникам закладів, установ і підприємств дотримуватися соціального режиму світломаскування, як раніше.

В Татарбунарах вперше з початку війни увімкнули вуличне освітлення

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x