Постанову про виїзд чоловіків за кордон у відрядження НЕ підписав прем’єр-міністр України

2 коментаря 18819 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прем’єр-міністр Денис Шмигаль не підписав постанову, яка передбачає можливість виїзду на тиждень для чоловіків у відрядження за кордон. Про це на брифінгу повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За цого словами наразі в уряді тривають дискусії щодо постанови.


Міністр підтвердив, що уряд ухвалив рішення, яке передбачає можливість виїзду для чоловіків у відрядження на 7 днів, однак додав, що відповідна постанова не підписана.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль не підписав постанову, яка передбачає можливість виїзду на тиждень для чоловіків у відрядження за кордон. Про це на брифінгу повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Міністр підтвердив, що уряд ухвалив рішення, яке передбачає можливість виїзду для чоловіків у відрядження на 7 днів, однак додав, що відповідна постанова не підписана.

«Постанова ще не підписана. Якщо вона буде підписана, ми зможемо дуже швидко її реалізувати, бо в нас є певна інтеграція з реєстрами. Наразі тривають дискусії в уряді щодо цієї постанови. Якщо вона буде опублікована, ми отримаємо завдання уряду та зробимо це», – зазначив Федоров.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів у серпні ухвалив рішення, яким дозволив виїзд чоловіків за кордон у відрядження.

«Ми сьогодні на Кабміні ухвалили рішення, що з 1 вересня бізнес, який офіційно сплачує зарплату, який не має заборгованості по податках та зборах перед бюджетом, у якого середня зарплата не менше 20 тисяч гривень, 10% чисельності працівників, однак не більше 10 людей матимуть змогу виїжджати за кордон на термін до 7 днів за заявкою роботодавця на порталі Дія», – зазначила перший віце-прем’єр Юлія Свириденко.

Пізніше стало відомо, що умовою виїзду є внесення застави на рахунок в «Ощадбанку» у 200 тисяч гривень.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

А, в ощадбанке проблемы начались, впрочем и с долларом жопа, вернее с грЫвней (а шо б она сдохла!), так что куда им залог взносить? Им рваные носки – оставить в депозитарии , на время, стремно, не то что какие-то деньги. Рекомендуют снимать все сбережения, если есть таковые, в этом банке!
А, вся эта операция (простите «закон») – узаконенная взятка , для того – чтобы эти поганые свинорыло- рогатые ипАла бендерастные, более не наблюдать:)) ибо по возращению, их уже развесят:))), на веревках бельевых!:)))

Пригожин, Евгений Викторович
Пригожин, Евгений Викторович
1 год назад

рублядь, ты много написал0, да все мим0 🙁 Xoxлов не проняло… Так что и бонус – хуй тебе на воротник!!! 😀

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x