Передавала ворогу дані про стратегічно важливі об’єкти: СБУ викрила в Ізмаїлі колаборантку

1 коментар 31320 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Служба безпеки України викрила жительку Ізмаїлу, яка поширювала у соціальних мережах публічні заклики до підтримки російських загарбників та пропагувала «руzzкій мір». Після повномасштабного військового вторгнення окупантів жінка розпочала систематично розповсюджувати у мережі Інтернет матеріали російської пропаганди. Про це повідомили у прес-центрі Управління СБ України в Одеській області.


За інформацією силовиків, використовуючи акаунти у соцмережах, пропагандистка поширювала численні антиукраїнські дописи «рашистів», якими виправдовувала окупацію України та звеличувала воєнні злочини загарбників.
У помешканні колаборантки правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні термінали, які містять переконливі докази її причетності до протиправної діяльності, а здобуті у ході досудового розслідування данні свідчать, що дії проросійської пропагандистки були вчинені умисно з політико-ідеологічних мотивів.
Крім того, в ході слідчо-оперативних дій встановлено, що жінка підтримує тісні зв’язки з родичами з рф. В особистій переписці через один із месенджерів зловмисниця передавала дані щодо об’єктів критичної інфраструктури і стратегічно важливих локацій, серед яких – порти Ізмаїльського району, а також про переміщення гуманітарних та сільськогосподарських вантажів. Надіслана інформація становить загрозу національній безпеці та могла бути використана ворогом.
Правоохоронці готують зловмисниці повідомлення про підозру за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Передавала ворогу дані про стратегічно важливі об'єкти: СБУ викрила в Ізмаїлі колаборантку Передавала ворогу дані про стратегічно важливі об'єкти: СБУ викрила в Ізмаїлі колаборантку

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

В Тагил, животное!. Ахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x