Організували “заробіток” для малозабезпечених жінок: в Одесі “накрили” інтим-бізнес

2 коментаря 24624 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі троє місцевих громадянок віком 31-го та 32-х років налагодили протиправну діяльність у сфері надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду, до якої залучали малозабезпечених жінок. Дії правопорушників слідчі кваліфікували за ч.1 ст.302 та ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України, що тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.


Як повідомили у обласному управлінні поліції, найманим працівницям компаньйонки платили по 40 % від «виручки», що в середньому становила 30-40 тисяч гривень на день. Бізнес правопорушниці ретельно конспірували, постійно змінюючи адреси, за якими жінок зводили з клієнтами для надання їм інтимних послуг.

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення були проведені обшуки в сімох квартирах, які орендували спільниці. В якості речових доказів їхньої протиправної діяльності поліцейські вилучили документи та чорнові записи, флеш-носії інформації, ноутбуки, мобільні телефони, сім-картки українських та іноземних операторів, банківські картки та кошти в сумі 7600 доларів США й 30700 гривень.

Слідчі поліції повідомили фігуранткам про підозру у втягненні людей в заняття проституцією за попередньою змовою (ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України), а також утриманні місць розпусти й звідництві для розпусти (ч.1 ст.302 ККУ).

Максимальне покарання, передбачене даними статтями, – позбавлення волі на строк до семи років.

Організували "заробіток" для малозабезпечених жінок: в Одесі "накрили" інтим-бізнес

Триває слідство.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

украина- цЭ Эуроппа!:)))

рубль
рубль
1 год назад

Кстати, раз уж Еуроппа, а я бегу от нашей “частичной” могилизации, не возьмете на работу? :))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x