Необхідне та важливе обладнання: арцизький “Водоканал” отримав від благодійників два глибинні насоси

1 коментар 14958 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизі комунальне підприємство “Водоканал” отримало в якості гуманітарної допомоги два глибинні насоси. Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбук.


“Таке необхідне та важливе для роботи підприємства обладнання передав благодійний фонд OXFAM. Приємно, що у ці тяжкі дні ми відчуваємо підтримку наших іноземних друзів”, – підкреслив очільник громади.

У міськраді нагадали, що в липні КП “Водоканал” отримало допомогу на суму понад 1 млн грн від Товариства Червоного Хреста.

В межах співробітництва комунальному підприємству міста було надано допомогу загальною сумою 1 млн 211 тис. грн, а саме: 2 генератори потужністю 30 кВт та 40 кВт, що будуть використані для забезпечення безперебійної подачі води в Арцизі-2; 5 т гіпохлориту для проведення дезінфекції води в місті; усе необхідне обладнання для модернізації скважини у Глінці (глибинний насос, частотний перетворювач, троси тощо).

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Горожанин
Горожанин
1 год назад

НАСОСы??? Глубокие?! Недобросовестная конкуренция, подлые бендеры! Ведь всем известно, что мы рюсские – вперди планеты всей не ток по анальному балету, но и по оральному! Правда, срублик? :))))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x