Мобілізація, референдуми та погроза ядерною зброєю: основні тези заяв путіна для тих, хто не може змусити себе подивитися його звернення

3 коментаря 21357 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогоднi зранку, 21 вересня, російський диктатор володимир путін виступив із черговим зверненням. Він заявив про часткову мобілізацію в рф, яка стартує відсьогодні. Крім того, він висловився з приводу псевдореферендумів на окупованих територіях України та відкрито погрожував західним країнам застосуванням ядерної зброї. Для тих, хто не зміг себе змусити слухати нісенітницю, яку 17 хвилин ніс президент країни-агресора, “БІ” зібрала основні тези його заяв.


Як вже повідомлялося, вiн заявив про часткову мобілізацію в рф, яка стартує відсьогодні.

Призову на військову службу підлягатимуть лише громадяни, які зараз перебувають у запасі і передусім ті, хто проходив службу в лавах ЗС, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід“, – сказав президент росії.

путін уточнив, що призвані на військову службу перед відправкою в частини обов’язково проходитимуть додаткову військову підготовку з урахуванням досвіду так званої “спеціальної військової операції”.

Також вiн додав, що всі питання матеріального, ресурсного та фінансового забезпечення оборонних підприємств мають бути вирішені урядом негайно.

путiн також заявив, що до росії нібито “звернулися з проханням підтримати “референдуми”.

Підкреслю: ми зробимо все, щоб забезпечити безпечне проведення референдумів… Ми не маємо жодного морального права віддати близьких нам людей на розтерзання ката, не можемо не відгукнутися на їхні прагнення самим визначати своє майбутнє“, – сказав він.

Путін також заявив, що “мета Заходу – послабити, роз’єднати та знищити росію”.

Вони прямо говорять, що в 1991 році змогли розколоти СРСР, а зараз настав час самої рф, що вона повинна розпастися на безліч ворогуючих областей“, – сказав лідер рф.

Він додав, що вже дав доручення уряду та Міноборони в повному обсязі та найкоротший термін визначити правовий статус добровольців та бійців “ЛНР” та “ДНР”.

Він має бути таким самим, як у кадрових військових, включаючи медзабезпечення, соцгарантії“, – сказав Путін.

Путін також сказав своїм громадянам, що Захід нібито “перейшов усяку грань”, і “підштовхує Київ до перенесення військових дій на територію росії”.

Він заявив, що “в хід із боку Заходу пішов ядерний шантаж” і згадав, що “роза вітрів може розвернутися в їхній бік”.

“У хід пішов і ядерний шантаж. Йдеться не тільки про заохочувані Заходом обстріли Запорізької атомної електростанції, що загрожує атомною катастрофою, а й про висловлювання деяких високопоставлених представників провідних держав НАТО щодо можливості та допустимості застосування проти Росії зброї масового ураження – ядерної зброї. Тим, хто дозволяє собі такі заяви щодо Росії, хочу нагадати, що наша країна також має в своєму розпорядженні різні засоби ураження, а за окремими компонентами – і більш сучасні, ніж у країн НАТО. У разі загрози територіальній цілісності нашої країни, для захисту Росії і нашого народу ми, безумовно, використаємо всі наявні в нашому розпорядженні засоби. Це не блеф”, – погрожує голова кремля.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

А шо??? показывали??? и по какому каналу ? ТВ???
Прям здесЯ?:)))) Аж, не вериться – что вот так, прям взяли и показали!!! Ну, уж если показали – ну, тогда – уж точно – просто демократия сплошная, окончательная и фактическая, просто « броня» !!! Так показывали? А, рогатые?:))))))))))))))) так, а шо тамА, с демократией? А? Не – не слыхал???:))))))) ну, иди рога ополосни, в навозе – тебе рогатый, оно полезно:))))

Дима
Дима
1 год назад

Говорят, на Залесье сегодня посылают путина. Не то в окопы, не то в жопу, не то очень рядом.. Ахахахх!!

Нежданчик
Нежданчик
1 год назад

Посейдон уже на боевом дежурстве. С двух сторон, этой мерзкой Америки.

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x