На узбережжі Одеси здетонувала ворожа морська міна

3 коментаря 17199 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У п’ятницю, 2 вересня, біля узбережжя на Одещині здетонувала російська морська міна. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram, а пізніше цю інформацію підтвердили у Оперативному Командуванні “Південь”. 


«Ворожа морська міна, яку зірвало під час шторму з якоря, здетонувала у воді поблизу Одеського узбережжя», – зазначив Братчук.

В свою чергу, в Оперативному Командуванні, підкреслили, що вона вибухнула під час підготовки до контрольованого підриву.

“Ще один аргумент на користь обмежень щодо відвідування прибережної зони. Не наражайте себе на небезпеку”, — наголосили у ОК “Південь”.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

А я хотел0 пойти искупнуться с любимым осетином… :((( Опоздал0 :((( Ниче, подожду пока новую принесет :)))))) И уж тогда хана вам, бендеры! Своей зашкварной требухой мы вас всех если на заразим, то попробуем заставить захлебнуться блевотиной. Вместо Шайги – меня бы, я б показал0, как с хoхлами ваявать :(((((

рубль
рубль
1 год назад

То шо она « вражеская» определили по осколкам, которые застряли в жопе, у свиньи, из ближайшего хлевярника. Да, рогатые?:))))))

Осетин
Осетин
1 год назад

Дык, не знаю, рублевая наташка. Ты ж с рогатыми водишься! Один раз после фистинга ты чуть кони не двинуло, и вдруг в мутном зеркале кто-то подозрительно зашевелился. Я в рейтузы как настоящий кaвказец тут же дал, потом перекрестился, хоть и обрезанный – паранормальная активность в зеркале прекратилось и ты ожил0… Вот так вот!

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x