На Одещині судитимуть ворожого інформатора, який “зливав” дані про переміщенням військової техніки ЗСУ і місця дислокації наших військових

2 коментаря 18981 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Одеси, який передавав окупантам дані про переміщенням військової техніки ЗСУ територією Одещини і місця дислокації наших військових. Йому інкримінують державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану, та незаконне поводження з бойовими припасами (ч. 2 ст. 111, ч.1 ст. 263 КК України).


Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

За даними слідства, яке проводило Управління СБУ в Одеській області за оперативного супроводу співробітників регіонального ГВ ЗНД УСБУ, чоловік з травня цього року добровільно погодився співпрацювати з представником військової розвідки держави-окупанта на шкоду територіальній цілісності та недоторканності України. Він особисто спостерігав за переміщенням військової техніки Збройних сил України територією Одещини та вишукував місця дислокації українських захисників.

Зібрані дані по розвідці місцезнаходження і координат підрозділів, сил і засобів ЗСУ передавав за допомогою одного з месенджерів.

Інформатора затримали під час виконання чергового завдання ворога.

У ході обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили боєприпаси, зокрема корпус гранати РГД-5, запал УЗРГМ, тротилову шашку 400 г, електродетонатор ЕДР.

Наразі за клопотанням прокурора обвинувачений перебуває під вартою без можливості внесення застави.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

вчера, прямо на базаре – ходили раздавали повестки! Продавцы закрывали торговые точки, во время этой облавы и посылали этих ублюдков – просто наХУЙ!:))
Затем – кто-то догадался вызвать полицию!:)) Этих чертей – с базара вывела полиция!:)))
Все это, я видел лично!!! Весь народ – плевал этим чертям в спину!:))))) Вот такие передвижения ! Правда , без техники. Ну, если не считать – полицейскую машину:)))))!

рубль
рубль
1 год назад

Но мне не дали, ибо я рюсня и сосу писюныыы

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x