Крилатий матрос «Джиммі»: для секретних задач у одеських прикордонників з’явився сокіл

0 коментарів 20466 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У моряків-прикордонників Одеського загону Морської охорони поселився крилатий матрос «Джиммі», який тепер став на службу. Молодий сокіл має виконувати секретні завдання. Як наголошують моряки – одна з ділянок морського узбережжя тепер посилена і з повітря.


Майбутнього бойового побратима, прикордонники врятували на одній з позицій. Назвали боривітра з роду соколиних – Джиммі, адже це ім’я означає «удачливий» і навіть «летючий». Моряки взяли його до підрозділу ще зовсім малого з пухнастим оперенням, облаштували йому місце перебування та поставили на котлове забезпечення. Спочатку годували з рук м’ясом та рибою. А як трошки підріс – розкладали та підвішували їжу у різних місцях, аби Джиммі поступово вчився сам добувати собі харч.

Матроси вчили Джиммі літати і щиро раділи першим його успіхам. Згодом присвоїли і перше звання – матрос. Коли вже стало очевидно, що Джиммі готовий до повноцінної служби, він відправився у вільний політ, але, звичайно ж, отримавши перед польотом бойове секретне завдання. Тому відтепер одна з ділянок морського узбережжя ще більше посилена з повітря.

На відміну від рашистів, які прийшли на нашу землю знищувати все живе, навіть у полум’ї війни, українці не втрачають своєї природної доброти та людяності і завжди намагаються рятувати братів наших менших, що потрапили у біду. І Бог нам завжди допомагає у цьому! А природа віддячує своєю прихильністю.

Крилатий матрос «Джиммі»: для секретних задач у одеських прикордонників з’явився сокіл

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x