Інтелектуальна гра принесла 10-річній дівчинці з Одеської області більше 30 тис. грн. Всі гроші дитина віддала до фонду Притули

0 коментарів 28620 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Катя з міста Южного Одеської області заробила на інтелектуальній грі більш ніж 30 тисяч гривень. Зібрані гроші десятирічна дівчинка передала благодійному фонду Сергія Притули.  Дитина прагне знову організувати подібний заклад, щоб зібрати на цей раз 50 тисяч гривень. Про це повідомляє Суспільне. Одеса.


Катерина Кутинець пропонувала людям зіграти з нею у гру під назвою «Вікторина навпаки», яка дозволить перевірити її знання з географії. Метою 10-річної дівчини біло зібрати кошти для військових.

За кожну правильну відповідь Катя отримувала гроші. Таким чином їй вдалось зібрати 31 тисячу гривень, яку вона передала до благодійного фонду Сергія Притули.

У гру Катя зіграла і з Сергієм Притулою, а потім передала йому зароблені гроші.

“Таке відчуття… У мене немає просто слів. Я не знаю як це описати. У мене є картки з грою “хронологія”. Думаю, буду вчити довго. Але, коли вивчу, я повдосконалюю ще географію і буде повернення цієї гри. Наступна мета — 50 тисяч”, — поділилася дівчинка.

Інтелектуальна гра принесла 10-річній дівчинці з Одеської області більше 30 тис. грн. Всі гроші дитина віддала до фонду Притули

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x