Хто наступний? Збір коштів для 88 ОБМП у Болградському районі розпочато з терцентру, який вже надав 44 000 гривень

0 коментарів 17928 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У жовтні Болградська районна військова адміністрація спільно з  організацією «Благодійний фонд «Ліга добрих справ ЮА» розпочато збір коштів для  військовослужбовців Збройних сил України, а саме для військових 88 окремого батальйону морської піхоти. 44000 гривень вже зібрали у терцентрі (раніше – військомат) та передали благодійникам. Влада району нагадує, що вкрай важливо допомагати нашим воїнам та чекає, хто станет наступним. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Болградську РД(В)А.


Сьогодні до збору коштів долучились військовослужбовці Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Комендант Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр  Дем’янов спільно з заступником  коменданта Болградського РТЦК та СП Володимиром  Руснаком  в присутності начальника Болградської РВА Геннадія Бамбури передали  керівнику благодійної організації «Благодійний фонд «Ліга добрих справ ЮА»  чек на суму 44 000 грн.

Олександр Вікторович зазначив, що РТЦК та СП з поважних причин не зміг прийняти участь в благодійному ярмарку на допомогу ЗСУ,яка відбулась днями в м. Болград,  але вони вирішили зробити свій вклад до збору коштів на дрон для військовослужбовців Болградського батальйону та зібрали зазначену суму.

Очільник району Геннадій Бамбура подякував керівництву Болградського РТЦК  та СП  та зазначив, що це дуже добрий приклад для інших організацій району. Він  висловив сподівання, що інші організації, підприємства району також долучаться до збору коштів та наголосив, що це буде свого роду естафета.

ЧЕКАЄМО, ХТО НАСТУПНИЙ?

“ЗСУ боронять нашу країну від агресора. Тому вкрай важливо допомагати  нашим воїнам зараз”, – звернулися до громадян у РД(В)А).

В свою чергу  керівник благодійної організації Олексій Строганов спільно з волонтером Оксаною Кілафли зазначили, що завдяки отриманій сумі разом з усіма зібраними коштами вже сьогодні ми можемо придбати дрон, укомплектований теплові зором та повним комплектом для використання в денний та нічний час.

Попри всі гарні новини, маємо і не дуже. Командування військової частини повідомило, що їх дрон збили під час виконання бойового завдання та придбаний дрон наразі є дуже доречним.  Крім того нашим військовим на передовій дуже потрібні генератори, тому ми продовжуємо збір коштів.

“Болградська районна військова адміністрація висловлює щиру подяку всім, хто долучився до збору, завдяки якому ми вже маємо змогу придбати дрон. Це тільки одна маленька, але така важлива перемога. Збір на наступний дрон та генератори для наших хлопців триває. Отже, приєднуйтесь та допомагайте ЗСУ. Разом ми – сила! Ми віримо в українську армію та  у наших воїнів!  Вперед до ПЕРЕМОГИ!” – йдеться у повідомленні.

Реквізити, як завжди, додаємо :

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN: UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.

Хто наступний? Збір коштів для 88 ОБМП у Болградському районі розпочато з терцентру, який вже надав 44 000 гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x