Громада Болградського району виділила з бюджету 100 тисяч гривень для ліквідації наслідків ракетного удару по Сергіївці

0 коментарів 11070 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Теплицька громада Болградського району виділила з бюджету 100 тисяч гривень для ліквідації наслідків руйнувань в селищі Сергіївка. Відповідне рішення підтримали депутати Теплицької сільської ради, повідомляється на офіційному сайті громади.


На останній сесії депутати Теплицької сільської ради розглянули звернення Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району про виділення допомоги для ліквідації наслідків, викликаних збройною агресією Російської Федерації 1 липня 2022 року на території Сергіївської територіальної громади.

Одностайно народні обранці вирішили підтримати сусідів, зазначивши пропозицію допомогти Теплицького сільського голови Івана Леонтьєва такою фразою: «Краще ми надамо допомогу, ніж не дай Боже самі її проситимемо!».

Підтримали пропозицію щодо виділення коштів та вирішили надати іншу субвенцію з місцевого бюджету для фінансування заходів щодо ліквідації наслідків, викликаних збройною агресією Російської Федерації 1 липня 2022 року на території Сергіївської територіальної громади на 2022 рік у сумі 100 тисяч гривень.

Як зазначили у Теплицькій ТГ, такий лист із проханням про допомогу від Сергіївської громади було розіслано до всіх громад області.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x