“Генпрокурора” так званої “ЛНР” і його заступницю підірвали прямо на робочому місці

4 коментаря 27351 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Луганську стався вибух у будівлі прокуратури так званої “ЛНР”.


Про це повідомляють як українські, так і російські ЗМІ та телеграм-канали.

Вибух стався на третьому поверсі адміністративної будівлі. Представники сепаратистів “ЛНР” спочатку повідомили, що є загиблі та поранені, без уточнень.

Пізніше стало відомо, що вибух стався у кабінеті так званого генпрокурора терористичної квазіреспубліки Сергія Горенка. Згодом було оголошено, що він загинув. Повідомляється, що загинула також і його заступниця Катерина Стегленко. Інформацію про це підтвердив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Відомий український журналіст Андрій Цапліенко пише про Сергія Горенко наступне:

“Кілька слів про ймовірно ліквідованого “генпрокурора”. Сергій Горенко – зрадник. З високою долею ймовірності, ще до 2014 був агентом російських спецслужб. Більше 20 років пропрацював в правоохоронній системі України. В 2013—2014 роках — начальник відділу розслідування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. На Донбасі це традиційно було дуже «хлібне місце». За кілька днів до повномасштабного вторгнення стріляв демонстративно, на камеру, з гаубиці по Станиці Луганській, яка тоді була під контролем України”.

Його заступниця Катерина Стегленко працювала у судах Луганщини, керувала юридичною фірмою та мала бізнес з продажу одягу та біжутерії. У 2014 році перейшла на бік окупантів, працювала у “міністерствах та генпрокуратурі ЛНР”.

В цей же день, 16 вересня, також  стало відомо про вбивство в окупованому російськими військами Бердянську Запорізької області чиновників призначеної Росією адміністрації – подружжя колаборантів Олега та Людмили Бойко. Вони були, як повідомляється, застрелені поряд із їхнім гаражем. Людмила Бойко очолювала міську комісію з проведення референдуму про приєднання окупованої частини Запорізької області до Росії, Олег Бойко був “заступником мера” з ЖКГ. Росзмі підтверджують ліквідацію колаборантів.

"Генпрокурора" так званої "ЛНР" і його заступницю підірвали прямо на робочому місці

Олег та Людмила Бойко

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Ну и рожи у сих уебков… Хотя червячкам понравятся, если не сильно пригорели 😉 Только юрчика бoйко им в компанию не хватает! 🙂

ФСБ
ФСБ
1 год назад

Пиши пиши… Десятку ты уже имеешь,глядишь так и до вышака допишешся…

новак 89
новак 89
1 год назад

туда им и дорожка. всех любителей рускрго мира в ад.

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

“ФCБ”, а в миру просто синдбадо-рублядь, 😀 угрожать пытаешься петуч, засцавший летом прийти на “стрелу”, которую сам забил, ой, поооц 🙂

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x