Кількість російських ракетоносців, які загрожують Україні з Чорного моря, знову зменшилась

2 коментаря 23247 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Знову зменшилась кількість російських ракетоносців, які загрожують Україні з Чорного моря — до 3 одиниць. Про це повідомляють в службі по зв’язках з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.


В повідомленні українського флоту сказано, що станом на 16.09.2022 в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 3 ворожі носії крилатих ракет «калібр», загальний залп – 24 ракети.

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 6 ворожих кораблів та катерів. В Середземному морі — 5 носіїв крилатих ракет «калібр».

За останню добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили:

до Чорного моря – 10 суден, з них 1 судно продовжило рух у напрямку протоки Босфор;

до Азовського моря –17 суден, з них 1 судно рухалось з протоки Босфор;

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Куда и кто двигался, и кто где находится, из этого словесного поноса рогатого, могут уразуметь, разве что свиньи – рогопарнокопытно-муйданутые. И то, после того, как кизяк пожуют смачно. Очень активизирует, их низкую мозговую деятельность рогатую:)))))) Быдло, что из под них, свиней возьмёшь!

Пригожин, Евгений Викторович
Пригожин, Евгений Викторович
1 год назад

Чет маловато ты сегодня выкакало, рублядь… Упл0чено не будет, а между тем на твою задолженность по таксе за восстановление в “должности” уже с месяц начислятся пеня, если ты не знал0 😉 Споки-ноки, подzалупная свиндбадо-гостья 🙂

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x