До в’язниці засудили кілійця, який займався виробництвом і зберіганням наркотиків

0 коментарів 19656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До трьох років тюрми засудили 43-річного мешканця Кілії, за адресою мешкання якого були виявлені наркотичні засоби у готовому і зростаючому виглядах. Відмовка про те, що заборонене в країні зілля він виготовляв для особистого вживання, не позбавила його від відповідальності одразу по двох статтях Кримінального кодексу України. Подробиці “Бессарабії INFORM” розповіли в Ізмаїльській окружній прокуратурі, яка підтримувала обвинувачення підозрюваного.


Рослини конопель і готову курильну суміш – канабіс – разом з саморобним пристроєм для вживання в чоловіка вилучили в оселі, де проживає чоловік з громадянською дружиною. “Травку” він зберігав в укромному місці, а 57 доглянутих кущів коноплі росли на земельній ділянці поруч з будинком.

Слідство встановило, що перший врожай підозрюваний зібрав за межами міста Кілія, де знайшов кущ коноплі. Гілки він забрав з собою для, як пояснив, особистого вживання. Таким чином дома він зберігав 226,88 грамів канабісу. Під час проведення обшуку заборонене майно вилучили разом з саморобним пристроєм для куріння наркотиків.

Але найбільша знахідка чекала правоохоронців на земельній ділянці підозрюваного, де вони виявили висіяну з насіння плантацію коноплі, за якою ретельно доглядали власники.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконное придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та за ч. 2 ст. 310 КК України (незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин).

Як прокоментували в Ізмаїльській окружній прокуратурі, вироком Кілійського районного суду Одеської області від 13.09.2022, 43 річного мешканця м. Кілія визнано винуватим у вчинені вищезазначених кримінальних правопорушень та призначено остаточне покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x