Білгород-Дністровські поліцейські здають кров для поранених бійців та закликають всіх небайдужих долучитися до благородної справи

4 коментаря 9936 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровські поліцейські здали кров для поранених військовослужбовців. Стражі порядку прибули до станції переливання крові та зробили невеликий, але життєво важливий внесок у порятунок захисників України, що зазнали поранень на передовій. Про це повідомили у прес-центрі територіального відділу поліції.


«Поліцейські регулярно долучаються до донорства. Допомагати людям, які цього потребують, – наш обов’язок, а зараз, коли в країні війна, і поготів. Своєю згуртованістю ми наближаємо країну до перемоги», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Своїм прикладом поліцейські закликають всіх небайдужих громадян долучатися до порятунку людей, які боронять нашу країну від російських окупантів.

Декілька порад від правоохоронців і медиків, як підготуватися до здачі крові:

Напередодні ввечері треба обов’язково повечеряти, але обмежити вживання жирного, молочного, смаженого, копченого та гострого.

Найкраще їсти такі продукти, як хліб, сухарі, сушки, відварні крупи, макарони на воді без масла, фрукти (окрім бананів).

Пити більше рідини – воду, солодкий чай, морс, сік, компот.

За 48 годин до здачі крові не вживати алкоголь, за 2 години до і 2 години після не палити, за 72 години утриматися від вживання ліків, що містять аспірин та анальгетики.

Виспатися.

 

 

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

А, шо такое? А, шо случилось? Что за сумашедшая потребность такая? А? —— наверное, от сумасшедших и умопомрачительных успехов, на Херсонском направлении и от сАмашедше-успешного дЫсанта…. и как следствие – региональный траур – в Закарпатье. Прям , аж ни какой связи….

рубль
рубль
1 год назад

Лучше бы мне свои писюны предоставили :))))

-/-
-/-
1 год назад

да, уж…… им , в дальнейшем, с огромным трудом прийдется устраиваться дворниками. Это если повезёт, очень:))

Пригожин
Пригожин
1 год назад

рублядь-/-, за твою “работу” я тебя и таковым ни за что не взял бы – слишком ответственно. Тебя на фронт надобно, неча тут с хохлами лясы точить! 🙂 Но туда – только мобиком в качестве ложной цели-ловушки для бендеровских хаймерсов 😉

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x