“Бессарабія INFORM” розширюється та запрошує до співпраці позаштатних кореспондентів

0 коментарів 21843 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


“Бессарабія INFORM” розширюється та запрошує до співпраці позаштатних кореспондентів. На даний момент ми шукаємо активних та ініціативних авторів-фрілансерів у Рені, Болграді, Татарбунарах, Арцизі, Сараті та Тарутино.


Якщо ви любите та добре знаєте свій район, володієте пером та дружите з українською та російською мовами – пишіть нам на email або в Telegram-бот. Ми з радістю відповімо на всі запитання та розповімо про умови співпраці.

Які теми нас цікавлять:

  1. Висвітлення місцевих політичних, економічних та культурних подій
  2. Аналітичні статті щодо соціально значущих подій
  3. Надзвичайні події (ДТП, пожежi, резонансні кримінальні злочини)
  4. Соціальні проблеми
  5. Репортажі та інтерв’ю з цікавими людьми
  6. Історія та культура Бессарабії
  7. та інші цікаві теми

Що Вам надасть статус нашого позаштатного кореспондента

  • Ви отримаєте прес-карту позаштатного кореспондента і зможете одержувати акредитацію від редакції на різні заходи. Це дозволить вам стати безпосереднім свідком значущих подій і завести знайомства з цікавими людьми: мерами, головами громад, відомими політиками, підприємцями, громадськими діячами
  • Позаштатні кореспонденти завжди можуть розраховувати на допомогу редакції від методичної до юридичної
  • Доступ до багатотисячної аудиторії нашого сайту та сторінок у соціальних мережах. Увага багатьох ЗМІ до того ексклюзиву, який ви писатимете для нас
  • Підвищення впізнаваності як журналіста та автора. Ми публікуємо всі матеріали із зазначенням Вашого імені (або псевдоніма).

Як писати для “БІ”

Основні вимоги до матеріалів: новина чи стаття має бути місцевою та унікальною (не скопійованою з іншого сайту повністю або частково); написана грамотно; забороняється розміщення у статтях рекламних посилань, самі статті не повинні бути рекламними (без погодження з редакцією). Також ми не любимо канцелярську мову, великі абзаци, тексти без розділів та висновків.

Перед тим, як починати писати текст, виберіть разом з редактором формат його подачі, орієнтовну довжину і встановіть дедлайн.

Тексти краще надсилати у Google-документi з можливістю для редагування. Якщо між абзацами необхідно розмістити фото або відео, то також додайте їх туди. Якщо такої потреби немає, то надсилайте їх окремими файлами.

Час редагування матеріалу залежить від його якості та завантаженості редактора. Якщо Вам надіслали текст на доопрацювання, постарайтеся це зробити максимально оперативно. Якщо з текстом все добре, то просто дочекайтеся його публікації. Дату публікації обирає редактор.

Важливо! Ми не опублікуємо явну або приховану рекламу та текст, який не відповідає нашим правилам або втратив актуальність через порушений дедлайн. А також просто неякісний матеріал, який не врятують навіть редагування.

Якщо ви готові випробувати свої сили, пишіть нам.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x