Абітурієнти Білгорода-Дністровського матимуть переваги під час вступу до одеського вишу: підсумки зустрічі мера Аккерману та ректора ДУІТЗ

0 коментарів 15552 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Між Білгородом-Дністровським та Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку міста Одеса планують укласти меморандум щодо співпраці. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Білгорода-Дністровського.


“Сьогодні провів зустріч з ректором Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександром Аскольдовичем Назаренко. В ході робочої зустрічі обговорили питання зацікавленості нашого міста у кваліфікованих спеціалістах, зокрема, в таких галузях як телекомунікації, комп’ютерні системи, інформаційні технології, зв’язку й інформатизації – загалом тих, які потребує сучасне суспільство, а також про більш тісну співпрацю між університетом і нашою громадою. Олександр Аскольдович відзначив високий потенціал абітурієнтів Білгорода-Дністровського, а також перспективність міста у плані освітніх можливостей та працевлаштуванні випускників вишу які все частіше реалізовують себе в інформаційно-комунікаційній сфері Білгорода-Дністровського”, – написав очільник міста.

Як повідомив Віталій Граждан, результатом робочої зустрічі стала попередня домовленість про укладання меморандуму щодо співпраці між вищим навчальним закладом та містом Білгородом-Дністровським.

“Наші випускники, в майбутньому, матимуть змогу відвідувати спеціальні підготовчі курси вишу, що безумовно буде додатковим та безсумнівним стимулом при їх вступі до Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, а місто в свою чергу отримуватиме висококваліфікованих фахівців сучасних спеціальностей”, – підкреслив мер.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x