20 років життя коханій дружині та улюбленій професії: історія сім’ї прикордонників Ізмаїльського загону

0 коментарів 23355 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські прикордонники Олег і Ірина рівно 20 років тому вирішили присягнути один одному у вірності та стали однією сім’єю. Навіть у цей ювілей подружня пара знаходяться на службі, бо того вимагає ситуація в країні. В цей день побратими та посестри прикордонного підрозділу привітали їх з ювілеєм та побажали всього найкращого. Історію кохання сім’ї розповіли у Ізмаїльському прикордонному загоні.


Цікавим був початок їх відносин, адже запропонувала зустрічатись Олегу сама Ірина. А він їй одразу зізнався, що вона його випередила у цьому. Згодом Олег «виправився» та запропонував коханій стати його дружиною, символічно у Міжнародний жіночий день. Так і розпочалась їх двадцятирічна спільна історія.

Батько Олега прикордонник, тож він також вирішив присвятити своє життя справі охорони державного кордону. Ірина працювала у сфері торгівлі, але шість років тому також вирішила стати прикордонницею. По життю вони крокують завжди разом. Мають багато спільних інтересів та хобі. До війни ходили в кінотеатр, а нині улюблені фільми дивляться, за можливістю, тільки по телевізору. Разом здобувають вищу юридичну освіту в одному з вишів.

Олег та Ірина виховують двох синів, які мріють стати прикордонниками у третьому поколінні.

Зараз пара мріє про одне – перемога українського народу у війні, аби їх діти жили в мирній та незалежній країні.

20 років життя коханій дружині та улюбленій професії: історія сім'ї прикордонників Ізмаїльського загону

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x