Житель Білгород-Дністровського району образився на товариша та викрав його автомобіль

0 коментарів 33048 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгород-Дністровському районі поліцейські розшукали автомобіль ВАЗ, який у жителя Лиманської ОТГ вікрав його товариш.


Як повідомили в поліції, кілька днів тому 28-річний житель Білгород-Дністровського району припаркував свій автомобіль поблизу курорту «Катранка» та залишив ключ у замку запалювання.

Коли ж чоловік повернувся, то автомобіля на місці вже не було.

Вже за кілька годин вполіцейські встановили зловмисника. Ним виявився знайомий автовласника – 21-річний мешканець Білгород-Дністровського району.

Правоохоронці з’ясували, що в день викрадення транспортного засобу хлопці разом відпочивали, а під час розмови посварилися. Молодший за віком чоловік образився на старшого і вирішив помститися, не знайшовши для цього кращого способу, ніж вкрасти його автівку. Незаконно заволодівши транспортним засобом, молодик поїхав до себе додому, там поліцейські і знайшли розшукуваний ВАЗ.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Протиправні дії можуть обернутися для правопорушника обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x