За пів року війни “Фонд Добра та Любові” Олександра Дубового надав допомогу 270 тисячам українців

9 коментарів 21060 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За пів року війни 270 тисяч українців в різних регіонах України отримали гуманітарну допомогу від “Фонду Добра та Любові”, головою опікунської ради якого є наш земляк, бізнесмен та меценат Олександр Дубовий. Такі данні навели в благодійній організації в підсумках своєї роботи за останні 6 місяців. Що досить важливо, окрім допомоги постраждалим від війни регіонам, не забуває Олександр Дубовий також про Бессарабію.


Як підкреслили у організації, у своїй роботі Фонд має шість пріорітетних напрямків: гуманітарна та медична допомога, евакуація населення з «гарячих точок», медична програма, допомога захисникам, робота в регіонах та відбудова зруйнованої інфраструктури. Кожному з цих напрямків приділяється максимальна увага.

Гуманітарна та медична допомога

Як вже було сказано, за пів року війни 270 тисяч українців в різних регіонах України отримали гуманітарну допомогу від “Фонду добра та любові”.

Три тисячі тонн продуктів харчування, засобів гігієни та ліків було передано жителям 10-и областей у найвіддаленіші міста, зокрема і прифронтові, куди їх, ризикуючи життям, доставляли волонтери Фонду.

“Фонд Добра та Любові” одним із перших приїхав у звільнені Бучу, Бородянку, Ірпінь та околиці. Людям роздавали хліб, питну воду та харчові продукти, які вони не бачили тижнями.

Звільнених з під страхіть окупації обстежували парамедики, надаючи їм ліки та невідкладну медичну допомогу. Півтисячі жителів Київської області було доставлено до лікарень екіпажами парамедиків на швидких Фонду.

Також в деокупованих містах Фонд провів 7 благодійних фестивалів вуличної їжі, де волонтери безкоштовно роздавали бургери, напої та продуктові набори.

Евакуація

Близько 2500 тисяч українців евакуйовано волонтерами фонду з «гарячих точок»: Київської області, Чернігова, Сум та найгарячіших місць Донбасу: Сєвєродонецька, Лисичанська, Краматорська, Бахмута.  Кожна експедиція була для волонтерів Фонду на межі життя та смерті. Перебуваючи під постійними обстрілами, їм вдалося евакуювати понад 500 важкохворих та людей з інвалідністю, що в умовах війни здвалося майже неможливим в умовах війни.

Під час кожної експедиції на Фронт місцевим надається медична та гуманітарна допомога.

Також Фонд долучився до організації тимчасового укриття дітей та їх опікунів з прифронтових міст, організувавши їм канікули за кордоном. За сприяння Фонду біля сотні дітей отримали тимчасовий прихисток в Польші та Великобританії.

Медична програма

14 українських лікарень столиці, а також Чернігівської, Одеської, Дніпропетровської та Львівської областей отримали від Фонду обладнання на суму понад мільйон доларів. Це апарати УЗД, штучної вентиляції легенів, карети швидкої допомоги та рідкісні медпрепарати, які наразі складно дістати в Україні.

Спільно з МОЗ України, урядом Нідерландів та компанією «Hospitainer», Фонд започаткував проєкт надання Україні допомоги на суму 10 млн. євро.

Також Миколаївській обласній військовій адміністрації був переданий мобільний багатофункціональний шпиталь для порятунку цивільних та військових.

Допомога захисникам

Загалом за Східні та Південні рубежі захисникам було відправлено більше 150 тонн продуктів харчування та інших необхідних засобів, а також для ЗСУ Фонд передав комплект костюмів для розмінування вартістю понад 100 тисяч доларів.

Понад 300 працівників ДСНС пройшли навчання з надання домедичної допомоги за підтримки Фонду Добра та Любові. Для рятувальників Житомирської, Київської та Вінницької областей фахівці провели курси з екстремальної медицини.

Робота в регіонах

«Фонд Добра та Любові» Олесандра Дубового має представництва у п’ятьох регіонах України: Полтаві, Харкові, Сумах, Дніпрі, Одесі та районних центрах півдня Одещини. Також відкритий великий Центр допомоги у Миколаєві, куди щодня звертаються та отримують допомогу сотні людей.

У місті, яке знаходиться майже на лінії фронту, та яке окупанти обстрілють щодня, у липні було роздано понад 200 тонн продуктових наборів для тридцяти тисяч миколаївчан у рамках благодійної гуманітарної операції.

Коли місто було на межі гуманітарної катастрофи через відсутність води, Фонд разом із партнерами побудовав 17 свердловин з питною водою.

Відбудова зруйнованої інфраструктури

Пілотним населеним пунктом, в якому Фонд розпочав відбудову двох зруйнованих окупантами житлових будинків стало село Бузова на Київщині.

Наразі там завершено відбудову одного будинку, ще 20 знаходяться на етапі розробки проекту.

Нагадаємо, за останні місяці, не дивлячись на те, що “Фонд Добра та Любові” активно працює на фронті, допомагаючи і військовим, і медикам, які знаходяться в гарячих точках нашої Держави, Олександр Федорович не забуває про свою малу батьківщину, про її нагальні потреби, і постійно допомагає.

Так, “Фонд Добра та Любові” передав Кілійській багатопрофільній лікарні два багатофункціональні автомобілі швидкої медичної допомоги, інкубатор для новонароджених, 32 функціональних ліжка з можливістю регулювати положення хворого та дефіцитні медикаменти загальною вартістю близько мільйона гривень.

Крім того, лікарні Татарбунар, Білгорода-Дністровського та Сарати також отримали два сучасні автомобіля швидкої допомоги та медикаменти та медичні витратні матеріали на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

guest

9 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Евгений Bикторович Пpигожин
Евгений Bикторович Пpигожин
1 год назад

г-но рублядь, опаздываем-с!!! Премию $€ потом даже не просите ? Только в ротик! ?

Ира
Ира
1 год назад

Ппп

Килия
Килия
1 год назад

Ребята и чтоб кто не говорил на Александра Дубового он нос всем утер

Миротворец
Миротворец
1 год назад

Чего соришь здесь

рубль
рубль
1 год назад

Братья идууут :))))))))))))))0

рубль
рубль
1 год назад

Нас не остановить!!! Сдавайтесь бендерыыы!!! :::::::)))

рубль
рубль
1 год назад

лучше бы ДЕТЯМ ДНР помог, поц такой!!!!!11 :))))))))))))))))))))))))

Пригoжин, Евгeний Виктoрович
Пригoжин, Евгeний Виктoрович
1 год назад

рублядь, ты теперь как ни старайся – премии не будетЪ 😀

Pyсские и немецкие фашисты ДР0ЧИЛИСЯ ВМЕСТЕ в 1939 г. В БРЕСТЕ!!!
Pyсские и немецкие фашисты ДР0ЧИЛИСЯ ВМЕСТЕ в 1939 г. В БРЕСТЕ!!!
1 год назад

Считаю своим “долгом” напомнить o следующем: “Синдбад”; оно же “Сварог”; оно же гoндон марки рубль (в близком кругу также рублядь); оно же “Клик”, оно же “Гость”, оно же “Прохожий”, оно же “Горожанин”, оно же “Ирэн”, оно же иногда {прости, Г-споди} “АТБ” (!!!), оно же изредка даже Федip; оно же просто штатный бот-ватник, кaкающий в последнее время анонимно (так как зaтрaвили) или подписываясь фразами вроде “Неважно” и “Как то так” вместо ника – уже почти ДВА МЕСЯЦА как официально ПETУШАРА!!!
Подробнее – в комментах к новости:
https://bessarabiainform.com/2022/07/odesskuyu-oblast-atakovali-4-raketami-odna-popala-v-obekt-infrastruktury/

9
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x