Батьки визначилися, який відсоток дітей Ренійської громади буде навчатися за партами

0 коментарів 19062 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В школах Ренійської громади закінчилися батьківські опроси щодо форми навчання їхніх дітей у період військового стану. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на “Рені-Одеса”. 


Як повідомила начальник відділу освіти Ренійської міськради Лілія Бондаренко, 66% із батьків хочуть, щоб діти сіли за парти. Разом з цим 18% батьків обрали для дітей дистанційне навчання, решта висловилася за змішану форму навчання.

Враховується і той факт, що 247 учнів шкіл Ренійської громади перебувають із батьками за кордоном, але їхні документи залишилися у школах Ренійської громади: всі ці діти також мають бути залучені до процесу онлайн-освіти.

Для тих дітей, які прийдуть до шкіл, буде обов’язковою вимогою під час повітряної тривоги разом із вчителями перебувати у укриттях чи фортифікаційних спорудах.

Додамо, 22 серпня Департамент освіти Одеської обласної військової адміністрації підбив підсумки підготовки закладів освіти до початку навчального року. Як повідомила Л. Бондаренко, підготовку Ренійської громади визнано однією з найкращих, оскільки було виконано всі вимоги, які пред’являються до укриття. З бюджету Ренійської громади на проведення необхідних будівельно-ремонтних робіт та закупівлю обладнання було витрачено 863 808 гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x