З 16 серпня відновлюється водне сполучення між Аккерманом та Овідіополем: що треба знати пасажирам

0 коментарів 31779 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 16 серпня відновлюється перевезення пасажирів річковим транспортом за маршрутом «Білгород Дністровський – Овідіополь». Про це повідомили на офіційному сайті Білгород-Дністровської міської ради.


Підприємство-перевізник інформує, що починаючи з завтрашнього дня будуть виконуватись перевезення водним транспортом пасажирів за маршрутом Білгород Дністровський – Овідіополь відповідно до розкладу руху, що додається.

За додатковою інформацією звертатись по телефоном 0503947483 з 8.00 до 17.00.

Важливо знати:  

Перевезення пасажирів виконуються згідно з постановою Кабінету Міністрів України та наказу Прикордонного загону «Про запровадження додаткових тимчасових обмежень».  Тому необхідно враховувати, що під час поїздки у Громадян України повинні бути документи що посвідчують їхню особу, для осіб призовного віку при собі мати військово облікові документи.  Повинна бути також підтверджена мета та ціль перебування у даній місцевості (прописка, постійне або тимчасове працевлаштування, тощо).

Нагадаємо, 10 серпня між Білгородом-Дністровським та смт Овідіополь запустили судно на підводних крилах “Нібулон Експрес-4”. Втім, пізніше стало відомо, що запуски були виконані у тестовому режимі і роботу рейсу перервали через низький рівень води в Дністровському лимані.

З 16 серпня відновлюється водне сполучення між Аккерманом та Овідіополем: що треба знати пасажирам

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x