“Якщо Зеленський не піде на другий термін, я піду у президенти” – Арестович

2 коментаря 28755 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що балотуватиметься у президенти, якщо чинний глава держави Володимир Зеленський не братиме участі в наступних виборах.


Таку заяву Олексій Арестович зробив під час інтерв’ю для видання “ГОРДОН”.

“Зараз скажу річ, якої я нікому не говорив. Усі говорять про мій якийсь божевільний рейтинг. Припустімо. Але мій рейтинг – це рейтинг президента… Я себе від президента не відокремлюю. І я ніколи не підводжу людей, із якими працюю. У мене може бути інша думка, але я ніколи її не винесу… У нас був досвід: півтора місяця, як я з офісу пішов, жодного слова від мене ніхто не почув. Тому що я не виношу сміття з хати. Тому поки президент – президент, та ще й верховний головнокомандувач під час воєнного стану, – у принципі ці розмови для мене не зовсім коректно вести”, – сказав Арестович.

За його словами, якщо Зеленський піде на другий строк, він “не підрізатиме його в жодному разі”, оскільки це “технічно неможливо”.

На уточнювальне запитання, що він робитиме, якщо Зеленський із якихось причин не піде на другий строк, Арестович сказав: “Я подаватимуся. Піду. Я хочу подивитися, як це буде”.

Радник керівника ОП вважає, що “в цю веселу гру треба дограти до кінця”.

“Це можливість зіграти в найцікавішу гру у своєму житті, закрити якісь комплекси, рани тощо. Я за два роки переконався, що влада – це можливість допомогти більшій кількості людей, ніж ти міг би зробити без влади. А якщо це найвища влада, то ти можеш допомогти країні. А можеш і не тільки своїй країні”, – резюмував Арестович.

Наступні вибори президента мають відбутися в Україні у 2024 році.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Люся канешна вперде але є нюанси.. Ахахахх!!

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Главное, шоб не ш0кoладаная к@лбаска, так и не продавшая свои гoBHоцеха в Люпицьке.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x