Василь Ломаченко повернеться у ринг у жовтні поточного року – Боб Арум

0 коментарів 36072 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів, що зірковий український боксер Василь Ломаченко повернеться у ринг у жовтні поточного року.


Слова відомого спортивного функціонера наводить BoxingScene.

«Сподіваюся, зможемо знайти того, хто поверне Ломаченко в дію у нашій власній стайні. Якщо все буде нормально, він отримає відпустку від української армії і ми зможемо організувати бій для Ломаченка у жовтні, а потім наступного року є багато варіантів для нього.

Є один двобій, який обов’язково потрібно провести. Можливо, він стане не наступним для обох хлопців, але, мабуть, наступного року буде бій, від якого всі помруть – поєдинок Шакура Стівенсона та Ломаченка. Обидва хлопці хочуть цього бою”, – сказав Арум.

25-річний Стівенсон виступає у другій напівлегкій вазі та є чемпіоном світу за версіями WBC та WBO. На рахунку американця 18 боїв на професійному ринзі та 18 перемог.

34-річний Ломаченко також виступав у другій напівлегкій вазі. У легкий дивізіон він піднявся 2018 року. За кар’єру Василь провів 18 боїв, здобув 16 перемог та зазнав двох поразок.

Раніше Стівенсон підтвердив готовність провести бій проти Ломаченка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x