В Департаменті освіти Одеської ОВА розповіли, яким буде формат освітнього процесу з 1 вересня

0 коментарів 20061 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Формату освітнього процесу в учбових закладах Одеської області з 1 вересня буде змішаний. Останнє слово – за батьками.


Про це повідомив директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

“Бажають вони, аби їхню дитину в школі навчили читати і писати (мова про найменшеньких), засновник і керівник закладу просто зобов’язані створити безпечні умови! Часу було дано достатньо! Треба кошти? Є освітня субвенція!”, – зазначив керівник.

Він ще раз наголосив, що важливо проводити активну роз’яснювальну роботу стосовно тих заходів, яких вжито закладами освіти для впровадження очного освітнього процесу.

“Кожен директор має запросити батьків до школи, провести батьківські збори і показати, яким чином буде організовано навчальний процес з максимальним дотриманням усіх заходів безпеки”, – сказав Олександр Лончак.

Директор профільного департаменту також зауважив, що в області є школи, в яких укриття вже повністю готові до використання, але в більшості закладів наразі тривають або завершуються роботи з їх облаштування.

“Роботи зроблено багато, але попереду ще більше. Війна внесла свої жахливі корективи у всі процеси громадського життя. Освіта – не виняток. Тому активно опрацьовуємо механізми надання якісної освіти у воєнний час”, – підсумував керівник Департаменту.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x