В Аккермані поліція повідомила про підозру в колабораційній діяльності ще одному прихильнику «русского міра»

2 коментаря 22761 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці викрили активні протиправні дії 69-річного жителя міста Білгорода-Дністровського проти своєї держави в заблокованій в Україні російській соціальній мережі. 


Як повідомили в обласному ГУНП, дізнавачі територіального підрозділу поліції в ході проведення спільних заходів зі співробітниками Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України встановили, що літній чоловік в «Однокласниках» активно поширює контент, у якому підтримувалися злочинні рішення і дії російської федерації та її збройних сил щодо України. Громадянин заперечував здійснення збройної агресії проти своєї держави, підтримував окупацію її території та ганьбив людей, які виступали проти країни-агресора.

Під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури поліцейські повідомили чоловіку про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Та, уже всей Одессе и области – объявляйте подозрение, в том же! Все остальные – чертуганы завезённые.

рубль
рубль
1 год назад

Да, я как и все подzaлупники, отвечаю за всех, но в первую очередь за ЧЕРТУГАНОВ, завезенных при совдепе из мерзлых болот!!! :)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x