УДП використає метал з судна, яке вже 15 років не можуть добудувати, для ремонту інших суден

2 коментаря 25056 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійському суднобудівельно-судноремонтному заводу, що входить до складу Українського Дунайського пароплавства, дозволили використати для ремонту суден флоту пароплавства метал з корпусу судна “Капітан Столбовський”, яке не змогли добудувати за 15 років.


Як пише ЦТС, про це повідомив в. о. генерального директора Українського Дунайського пароплавства Дмитро Москаленко.

За його словами, на сліпі Кілійського заводу вже понад півтора десятиріччя іржавіють недобудовані корпуси двох суден, одне з яких має назву “Капітан Столбовський”. Ці судна мали побудувати ще на початку 2000-х років, але в 2006 році державне фінансування припинилося. Крім того, добудова суден потребувала модернізації заводу та днопоглиблення Дунаю.

Також, за словами керівника УДП, недобудований корпус “Капітана Столбовського” займає 30% спільної площі горизонтального майданчика суднопідіймального сліпу і заважає нормальній роботі заводу. При постановці на ремонт суден з великім обсягом корпусних робіт доводиться замість одноразової операції по підйому-спуску виконувати цю операцію двічі.

“Єдиний адекватний шлях – корпуси розібрати та використати метал для ремонту флоту, який працює, вирішує стратегічно важливі для країни задачі і щоденно дає прибуток. В червні, завдячуючи підтримці керівництва Мінінфраструктури, Кабмін надав дозвіл на використання корпусних елементів для першочергових та невідкладних заходів з ремонту флоту пароплавства. Очікуємо рішення і щодо корпусів”, – написав Москаленко в Facebook.

За його словами, УДП отримає майже 1 000 тонн металу. Це значно посилить ремонту програму пароплавства. Також за рахунок звільнення сліпу можна буде збільшити кількість ремонтів.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

Автору необходимо изучить термины используемые всудоремонте.

Судоремонтник
Судоремонтник
1 год назад

всудоремонте – эт как? В ротяке мамаши синдбадо-рубляди?! ? ?

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x