У Криму майже 5 тисяч пасажирів затримані в дорозі через постраждалу після вибухів залізницю

0 коментарів 15822 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Залізницю у Джанкойському районі окупованого Криму пошкоджено через вибух на складі російських боєприпасів у селі Майське, потяги з Росії зупинятимуться у Владиславівці, поблизу Феодосії. Майже 5000 пасажирів затримані у дорозі. Про це повідомляє ТАСС і так званий “голова Криму” Сергій Аксьонов.


В екстрених службах ТАСС повідомили, що у Джанкойському районі “внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз’їзд 10 км”.

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п’ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб.

Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення.

Потяги, що прямують до Криму з материкової частини Росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

“Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей”, – розповів Аксьонов.

Окрім детонації на майданчику з боєприпасами у селищі Майське, повідомлялося про пожежу на трасформаторній підстанції у Джанкої. Там пожежу локалізували.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x