Теракт у Єрусалимі: невідомі обстріляли автобус із туристами поблизу Стіни Плачу

0 коментарів 18306 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч з 13 на 14 серпня невідомі обстріляли автобус із туристами біля Стіни плачу в Єрусалимі. Також була обстріляна сусідня автостоянка біля гробниці царя Давида. В результаті семеро людей отримали поранення, двоє з них – у критичному стані.


Досі невідомо, скільки саме осіб вчинили стрілянину, поліція розшукує щонайменше двох. Правоохоронні органи в якості основної версії розглядають подію як теракт.

Повідомляється, що серед поранених – шість чоловіків і одна жінка, їх госпіталізували. За даними медиків, двоє поранених перебувають у критичному стані, у тому числі вагітна жінка. У лікарні вона перенесла екстрені пологи. Стан новонародженого важкий, але стабільний. Породілля ж у критичному стані, лікарі зазначили, що її життю загрожує небезпека. Також під кулі терористів потрапила хасидська сім’я із США, яка на автобусній зупинці чекала на таксі.

У поліції Ізраїлю заявили, що на місце оперативно прибула велика кількість патрулів, які тут же приступили до охорони району, розслідування події і розшуку підозрюваних.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x