Ставки онлайн на матч Марокко – Хорватія — умови ставок на ЧС 2022 Катар у БК Parimatch

0 коментарів 6885 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чемпіонат світу з футболу у цьому році розпочнеться 21-го листопада, а всі заплановані матчі пройдуть на восьми стадіонах у Катарі. Варто зазначити, що більшість із цих стадіонів було збудовано саме до ЧС, тому їх першими відвідувачами стануть саме футбольні фанати. Цього року чимало матчів, які заслуговують увагу гравців та глядачів. Серед таких і матч Марокко – Хорватія ставки на який вже почали приймати у букмекерській конторі Parimatch. Звичайно, зараз доступні лише основні ставки, які найкраще підходять для довгострокових ставок. Але вже в найближчому часі у розписі можна буде побачити чимало додаткових ставок, на які букмекер також буде пропонувати чудові коефіцієнти та підвищені ліміти.


Матч Марокко – Хорватія — найкращі коефіцієнти на зустріч у Parimatch

Зверніть увагу, що цьогорічний чемпіонат отримав чимало змін, які також будуть мати місце й в наступному розіграші. Так, цей ЧС стане останнім, коли кількість учасників буде становити 32 збірні. Вже наступного разу загальна кількість команд, які будуть боротися за головний трофей складе 48. Також цього року ЧС вперше проведуть в одній з країн Близького Сходу — Катарі, яку було обрано серед чотирьох основних претендентів. Обрана локація привела до необхідності зміни часу проведення матчів, оскільки традиційно ЧС проходить у травні та влітку. Але саме у ці місяці у Катарі стоїть спека, тому було прийнято рішення провести чемпіонат в листопаді та грудні.

Звичайно, матч між Марокко та Хорватією також пройде у той час, тому ви ще маєте час на підготовку власного прогнозу. Команди варто назвати фаворитами, але все ж цей матч може виявитися доволі цікавим для ставок.

Ставки онлайн на матч Марокко - Хорватія — умови ставок на ЧС 2022 Катар у БК Parimatch

Ставки на ЧС 2022 у БК Parimatch — переваги реєстрації в букмекерській конторі

Щоб вже почати ставити на футбол та саме на ЧС 2022, новим користувачам букмекерської контри Parimatch знадобиться пройти реєстрацію та поповнити рахунок. Обирати основну валюту акаунту можна лише гривню. Окрім доступу до ставок авторизовані клієнти отримують інші переваги:

  • бонуси та персональні промо-пропозиції;
  • швидкий вивід грошей;
  • підвищені ліміти ставок!

Пройшовши реєстрацію, ви зможете відразу поповнити рахунок та зробити свої першу ставки. Але варто обирати ставки виключно на основі підготовленого прогнозу, підвищивши власні шанси на виграшні парі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x