Співробітників урядового кварталу у Києві просять працювати з дому через загрозу ракетних ударів по “центрах ухвалення рішень”, – ЗМІ

0 коментарів 32319 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітникам установ, розташованих в урядовому кварталі в Києві, рекомендують працювати віддалено протягом наступного тижня. Про це повідомляють всеукраїнські ЗМІ з посиланням на поінформовані джерела у Верховній раді та Кабінеті міністрів.


Основна рекомендація – працювати дистанційно з 22 по 24 серпня.

При цьому офіційних документів з такими настановами поки немає.

Співрозмовник видання РБК-Україна у Раді зазначив, що в будівлі все одно будуть знаходитися деякі працівники, наприклад ті, що задіяні у візитах міжнародних делегацій.

У той же час, джерело в Кабміні сказало, що уряд буде працювати у звичайному режимі. При цьому, за його словами, багато співробітників і так працюють з дому у зв’язку з регулярними повітряними тривогами, які порушують звичний розпорядок дня.

Повідомляється, що такі заходи пов’язані з підвищеним ризиком атак з боку Росії у День Незалежності і сусідні дати.

“Підвищені заходи безпеки на ці дні”, – зазначив співрозмовник у виконавчій владі.

Відмітимо, що в Урядовому кварталі знаходяться будівлі парламенту, ОП, Кабміну, НБУ тощо. У той же час російські пропагандисти вимагають ударів по центрах ухвалення рішень у Києві.

Так на пропагандистському ресурсі “Царьград” вийшов матеріал після підриву дочки “ідеолога Путіна” Олександра Дугіна під назвою “Російська відповідь за вбивство Даши Дугіної, всього три слова – Київ здригнеться”.

Там натякають, нібито Україна винна у вбивстві пропагандистки і з посиланням на Симоньян вимагають ударів по центрах ухвалення рішень у Києві. цьому ж матеріалі пропагандисти оприлюднили координати будівель СБУ, Міноборони, Офісу президента тощо.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x