У Підмосков’ї підірвали автомобіль путінського пропагандиста і філософа Дугіна: загинула його дочка

4 коментаря 20358 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У районі селища Великі Вязьоми у Підмосков’ї вибухнуло авто, яким керувала дочка “ідеолога Путіна” Олександра Дугіна Дар’я. Жінка відома тим, що писала для російських пропагандистських RT та “Царьград”. 


“Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado вибухнув у районі селища Великі Вязьоми у Підмосков’ї, внаслідок чого водій загинула”,– повідомили у правоохоронних органах рф.

За даними слідства, підірвали Дугіну 20 серпня близько 21 години на повному ходу. Силовики РФ вважають, що вибуховий пристрій був усередині автомобіля.

Після вибуху машина спалахнула. Слідчими опрацьовуються “всі можливі версії скоєння злочину”.

Пізніше один з поплічників Дугіна Петро Лундстрем повідомив, що в автомобілі повинен був знаходитися сам путінський філософ, а не його дочка – вони збиралися разом їхати в Москву з російського пропагандистського фестивалю в провінції.

Для довідки. З початку 2000-х років Дугін відстоював ідеї євразійства, російського світу і крайнього російського етнічного націоналізму, пропонуючи їх в якості ідеологічної платформи російської влади, яку він дорікав у відсутності будь-якої ідеології. Прихильник введення військ в Україну і окупації практично всієї нашої території ‒ крім західних областей. Дугіна в 2014 і 2015 роках внесли в санкційні списки Євросоюзу, США і Канади.

Російські ЗМІ повідомляли, що останнім часом вплив Дугіна на кремлівського диктатора Володимира Путіна зменшився, тож версія про замах і внутрішні розбірки в оточенні кремлівського диктатора залишається ймовірною.

У Підмосков'ї підірвали автомобіль путінського пропагандиста і філософа Дугіна: загинула його дочка

У Підмосков'ї підірвали автомобіль путінського пропагандиста і філософа Дугіна: загинула його дочка

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Мамулечка
Мамулечка
1 год назад

Сами друг друга крошат дикари. Не удивлюсь даже, если сей Дупин принес в жертву лояльности Кoоперативу свою родную дщерь… 😀

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Мамулечка… в стране, где начальник СБУ стреляет себе в голову, я бы не заикался даже о том, кто сам себя крошит.. и кто дикарь.

Мамулечка
Мамулечка
1 год назад

В спецслужбах всякое бывает, рублядь 😀 У вас, кстати, ваши родные из гocбezoпасности – помнится, “сахарок” в подвалах Pязaни – случалось, “изучали” – помнишь, как было в начале каденции вашего “фараона” – программа “Время”: снова кирпичная многоэтажка того… И харьковские ватники бегали по своим подвалам, искали подлецов… Интересно где они щаз и с какими рожами 🙂

Дима
Дима
1 год назад

Философ Дугин ещё нарожает.. Ахахахахахх!!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x