Сьогодні Україну накриє потужна спека

0 коментарів 27108 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 6 серпня, в Україні буде спекотно. По всій країні стовпчики термометрів покажуть +28°…+30°, місцями температура підніметься до +33°. В окремих областях пройдуть невеликі дощі.


За даними синоптиків, на Півдні України сьогодні стовпчики термометрів покажуть +28°…+32°. У Миколаївській та Херсонській областях очікуються невеликі дощі, в Криму – грози.

На Заході України в суботу буде переважно малохмарна погода. Тут повітря прогріється до +27°…+30°, а на Закарпатті буде до +33°. В Івано-Франківській та Чернівецькій областях очікуються невеликі дощі.

На Півночі України температура встановиться на рівні +28°…+29°. У Житомирській та Київській областях вірогідні невеликі дощі. На решті території без істотних опадів.

У Центрі сьогодні теж буде дуже спекотно, +28°…+33°. Тут у більшості областей очікуються невеликі дощі. Суха та сонячна погода буде переважно у Черкаській та Полтавській областях.

Жителів Східних областей 6 серпня чекає спекотна, сонячна та переважно безхмарна погода. Тут повітря прогріється до +30°…+33°, без опадів.

Синоптики прогнозують найближчими днями в Україні високу температуру повітря, а потім очікується різке похолодання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x