Ще одна війна: Азербайджан оголосив про проведення в Нагірному Карабасі операції “Відплата”

0 коментарів 62478 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні Вірменія звинуватила збройні сили Азербайджану у порушенні лінію розмежування в зоні відповідальності “російської миротворчої місії” 24 березня та захопленні села Парух у невизнаній Нагірно-Карабахській республіці.


У невизнаній Нагірно-Карабаській республіці заявили, що після взяття села Парух азербайджанські підрозділи в ніч на 25 березня відкрили вогонь по підрозділах Армії оборони, застосовуючи як різнокаліберну стрілецьку зброю, так і ударний БПЛА.

“Азербайджан продовжує вторгнення в зоні відповідальності миротворчого контингенту Російської Федерації, що розпочалося 24 березня в районі села Парух Аскеранського району. Азербайджанські підрозділи, що вторглися, минулої ночі відкрили вогонь у напрямку постів Армії оборони. Ситуація у Нагірному Карабаху залишається напруженою”, – йдеться у заяві вірменського міністерства закродонних справ.

У відповідь Азербайджан оголосив про проведення в Нагірному Карабасі операції “Відплата”, а у Міністерстві оборони заявили, що були взяті кілька висот і завдано удару з повітря по військовій частині в населеному пункті Верхній Оратаг.

“В результаті була знищена і поранена жива сила вірменських збройних формувань, а також знищені кілька гаубиць Д-30, військові транспортні засоби та велика кількість боєприпасів”, – повідомили у відомстві.

Один з азербайджанських солдатів загинув в результаті вірменського обстрілу Нагірного Карабаху. В результаті Азербайджан оголосив про проведення в Нагірному Карабасі операції “Відплата”. Азербайджан вимагає повної демілітаризації Нагірного Карабаху.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x