Плани знищення Кримського мосту: в ОП анонсували наступні вибухи на півострові

2 коментаря 30348 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна розглядає Кримський міст як законну військову ціль та анонсував наступні вибухи на півострові протягом найближчих двох-трьох місяців. Про це він розповів в інтервʼю The Guardian.


“Це незаконне будівництво і головні ворота постачання російської армії в Крим. Такі об’єкти мають бути знищені”, – сказав Михайло Подоляк.

Подоляк припустив, що атака на авіабазу росіян поблизу міста Саки 9 серпня могла бути роботою кримських партизанів, але відкинув припущення москви, що це міг бути нещасний випадок.

Він зазначив, що у росіян «інша фізика», якщо вони вірять, що вибух сховища боєприпасів спричили недбало викинута цигарка.

“Я, безумовно, погоджуюся з російським міноборони, яке прогнозує більше подібних інцидентів у найближчі два-три місяці. Я думаю, ми зможемо побачити більше таких випадків”, – сказав радник голови Офісу президента.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

та шо то за Х-У-Й-НЯ, какая-то? Какой Крымский мост?
Нас всех заверяли и убеждали , в том, что они неспособны построить!- « МОСТА НЕ БУДЕТ!» —— или как? Резонный вопрос:- как возможно строить планы, по разрушению того, чего НЕТ???? Идиоты, что ли? А?

Водила
Водила
1 год назад

Вот это рублядь сегодня раzoшлась. Целый день, небось, говно копила! 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x