Командування рф стурбоване очевидним погіршенням безпеки в Криму — розвідка Британії

2 коментаря 18603 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після нещодавніх вибухів російське командування все більше стурбоване очевидним погіршенням безпеки в Криму, який функціонує як тиловий район для окупації. Про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки.


“Причина цих інцидентів і масштаб збитку ще не зрозумілі, але російське командування, швидше за все, буде все більше стурбоване очевидним погіршенням безпеки в Криму, який функціонує як тиловий район для окупації”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 16 серпня біля Джанкоя на півночі Криму вибухнув склад боєприпасів, де також, ймовірно, були пошкоджені сусідня залізниця та електропідстанція.

Пізніше повідомлялося, що з району Гвардійського з авіабази в центрі Криму піднімається дим.

“Джанкой і Гвардійське є домом для двох найважливіших російських військових аеродромів у Криму. Джанкой також є ключовим автомобільним і залізничним вузлом, який відіграє важливу роль у забезпеченні російських операцій на півдні України”, – зазначається у звіті.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

себе же хуже. Вон и Дойче Велле – уже говорит и пишет, о том, что:- следует укрию- признать ТЕРРОРИСТИЧЕСКИМ ГОСУДАРСТВОМ! Не верите? Прочитайте ленту новостей – этого сайта!!!

рублядь - швайн?
рублядь - швайн?
1 год назад

Was ist “Дойче Велле”, untеrmеnsсh? 😀

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x