До Дня Незалежності: ГУР провело блискучу операцію в окупованому Криму, піднявши там український Прапор

1 коментар 26865 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України, Головне управління розвідки України оприлюднило відео спецоперації у Криму. На тимчасово окупованому півострові замайорів український прапор. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУР. 


Повідомляється, що вночі 24 серпня відбулася операція ГУР МО України за підтримки ВМСУ. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

“Під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Всі цілі та задачі виконано. По завершенні спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій”, — повідомили в ГУР.

У розвідці зазначили, що окупаційна адміністрація Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується начебто “знищення боєприпасів за встановленим графіком”.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
*****
*****
8 месяцев назад

Не до каких-то там графиков им, они на луну воют от радости: в нее ПОПАЛИ!!! 🙂 (хотя, индусы четче сработали 😉 )

И параллельно с тем ищут по сусекам подходящую гирьку для отъевшегося на люкс-петушатне гиркина 🙂 Хотя следующий вовсе не он, а овцееб кадыркин 😀

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x