Підрив міни у Затоці: троє будівельників загинуло. Ще дві людини потрапили до лікарні

0 коментарів 67554 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В результаті ігнорування заборони виходити на узбережжя Чорного моря та купатися в водоймі в Затоці постраждали п’ятеро людей: трьох громадян дістали без ознак життя, двоє – в лікарні. Поліцейські розпочали провадження за фактом нещасного випадку. Про це повідомили


Нагадаємо, трагічний інцидент стався вчора. Як з’ясували правоохоронці, декілька людей, що працювали на будівництві, проігнорували обмежувальні загорожі та попереджувальні знаки на пляжі й пішли купатися в море. У воді в результаті вибуху невідомого предмета загинули троє чоловіків віком 25-ти, 32-х та 53-х років із Чернігівської, Запорізької та Житомирської областей. Тіла двох старших загиблих дістали вчора, молодшого знайшли сьогодні за допомогою квадрокоптера.

Також під час детонування отримали травми 43-річний чоловік з Чернігівщини та 44-річна жінка з Київщини, які перебували поряд на узбережжі.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 п.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

“Вкотре наголошуємо: у водоймах Одещини купатися нині небезпечно та заборонено. Пляжі й узбережжя регіону захищені та оснащені вибуховими пристроями”, – підкреслили у поліції.
Підрив міни у Затоці: троє будівельників загинуло. Ще дві людини потрапили до лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x