Парубок з Ізмаїльського району, який обікрав і намагався зґвалтувати 15-річну знайому, проведе 9 років за ґратами

0 коментарів 30159 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури та залишив без змін вирок суду першої інстанції стосовно 19-річного мешканця Ізмаїльського району, яким його визнано винним у незакінченому замаху на зґвалтування неповнолітньої дівчини та крадіжці (ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 152, ч. 3 ст. 185 КК України), повідомляє ІА “Бессарабія INFORM”


Вироком Ізмаїльського міськрайонного суду, що наразі набрав законної сили, зловмисника засуджено до 9 років позбавлення волі.

Як прокоментував керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара, прокурори у суді довели, що у червні минулого року парубок, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вночі проник до будинку своєї 15-річної знайомої та таємно викрав мобільний телефон. Далі, продовжуючи свої злочинні дії, зловмисник розбудив дівчину та шляхом обману, під приводом зустрічі з її братом, який начебто чекав її на вулиці, виманив неповнолітню потерпілу з будинку. Після чого, в дворі будинку накинувся на неї з метою зґвалтування, проте закінчити свої дії засуджений не встиг, оскільки на крики потерпілої про допомогу вибігла бабуся останньої, чим фактично перешкодила завершенню злочину.

В прокуратурі також додали, що хлопець вчинив спробу зґвалтування та крадіжку у період іспитового строку, за 15 днів до скоєного він був засуджений за викрадення автомобілю.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x