ФСБ росії заявляє, що вбивство дочки Олександра Дугіна підготовлено та вчинено українськими спецслужбами

3 коментаря 23004 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські правоохоронці впевнені, що автомобіль, в якому знаходилась донька головного пропагандиста росії олександра дугіна підірвали представники української спецслужби. Про це повідомило ТАСС з посиланням на ФСБ, передає “Бессарабія INFORM”. 


“Встановлено, що злочин підготовлено та вчинено українськими спецслужбами. Виконавцем є громадянка України Вовк Наталія Павлівна, 1979 року народження, яка прибула до Росії 23 липня 2022 року разом із дочкою Шабан Софією Михайлівною, 2010 року народження. З метою організації вбивства Д. Дугіної та отримання інформації про її спосіб життя вони орендували квартиру в Москві у будинку, де проживала загибла”, пише ЗМІ. 

У повідомленні стверджується, що для спостереження за журналісткою Вовк використала авто Mini Cooper. При цьому, як заявляють у ФСБ, при в’їзді до Росії використовувалися номери так званої “ДНР”, у Москві – казахстанські номери, а при виїзді – українські.

У день вбивства Вовк із дочкою нібито перебували на фестивалі “Традиція”, де була присутня Дарія Дугіна.

“Після здійснення керованого підриву автомашини Toyota Land Cruiser Prado, за кермом якої знаходилася Дугіна, 21 серпня Вовк разом з дочкою виїхала через Псковську область в Естонію”, – вказано у звіті ФСБ.

Нагадаємо, у Підмосков’ї 20 серпня вибухнуло авто з Дугіною, дочкою “ідеолога Путіна” Олександра Дугіна, яка писала для російського пропагандистського RT.

В Офісі президента України заперечили причетність Києва до вбивства Дугіної.

Ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що відповідальність за вбивство взяла на себе так звана Національна Республіканська Армія.

Російські слідчі заявили, що автомобіль, у якому загинула Дар’я Дугіна, дочка “ідеолога путіна” Олександра Дугіна, підірвали дистанційно.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Говорят, что повар Хуйла что-то давно не выходит на связь. Это как-то связано, наверное.. Ахахахахахх!!

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Дебил ты Дима -был ,есть и будеш

просто совпадение
просто совпадение
1 год назад

Синдбадша ссаная, не анонируй голыми руками, хоть ты и не повариха – потому и не взяли на судно даже на приколе 🙂 😉

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x