“Фонд Добра та Любові” Олександра Дубового передав ще одну партію допомоги для Кілійської лікарні

0 коментарів 34587 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 8 серпня, до Кілії прибула чергова партія допомоги від благодійного фонду “Фонд Добра та Любові” уродженця Кілійщини Олександра Дубового на суму більш ніж півмільйона гривень. Серед іншого, це 32 функціональних ліжка для хворих, велика кількість медикаментів, спецодягу, витратного матеріалу для медиків, медичні маски та підгузки для лежачих пацієнтів. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський. 


За його словами, Кілійська багатопрофільна лікарня отримала 32 функціональних ліжка з можливістю регулювати положення хворого. Кожне укомплектоване зручним матрасом, а також постільною білизною. Ними будуть замінені старі меблі в Терапевтичному та Хірургічному відділеннях. Вартість одного ліжка становить близько 15 тисяч гривень. Загалом це більше 400 тисяч гривень.

Окрім того, медикам передали різноманітні важливі ліки, витратний матеріал, підгузки для лежачих хворих, спецодяг для медичних працівників, спецкостюми для працівників екстреної медицини. Частина допомоги з цього переліку призначена для Стоматологічного відділення.

Голова громади подякував меценату Олександру Дубовому, а також волонтерам, які регулярно відвідують Кілію з цінною та такою необхідною допомогою.

“Не дивлячись на те, що “Фонд Добра та Любові” активно працює на фронті, допомагаючи і військовим, і медикам, які знаходяться в гарячих точках нашої Держави, Олександр Федорович не забуває про свою малу батьківщину, про її нагальні потреби, і постійно допомагає. Дякуємо!”, – відзначив мер.

Зазначимо, «Фонд Добра та Любові» підтримує медустанови Бессарабії вже понад 10 років.

Нещодавно, 29 липня дружина бізнесмена та мецената Олександра Дубового, яка є керівником “Фонду Добра та Любові”, Світлана Дубова відвідала лікарні Татарбунар, Білгорода-Дністровського та Сарати, медичним колективам яких передала медикаменти та медичні витратні матеріали на загальну суму понад 1 мільйон гривень та два сучасні автомобіля швидкої допомоги.

Трохи раніше голова Опікунської ради МБФ “Фонд Добра і Любові” Олександр Дубовий побував у Кілії, де також передав Кілійській багатопрофільній лікарні два багатофункціональні автомобілі швидкої медичної допомоги, інкубатор для новонароджених та дефіцитні медикаменти загальною вартістю півмільйона гривень.

Перед цим Олександр Дубовий зустрівся у Миколаєві з головою області Віталієм Кімом та передав унікальний виготовлений за спецзамовленням Фонду мобільний госпіталь, який допоможе зберегти життя мирних мешканців та військовослужбовців завдяки можливості проводити складні операції в операційній на колесах.

Також Фонд Добра та Любові регулярно надає допомогу українцям, які постраждали від російської агресії. Волонтери Фонду проводять евакуацію людей із гарячих точок, забезпечують притулком біженців, надають ліки та обладнання для лікарень та шпиталів. Загалом з початку війни в Україні Фонд надав українським медустановам обладнання, медикаментів та медзасобів на суму понад 2 мільйони доларів.

"Фонд Добра та Любові" Олександра Дубового передав ще одну партію допомоги для Кілійської лікарні

"Фонд Добра та Любові" Олександра Дубового передав ще одну партію допомоги для Кілійської лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x