Двоє громадян Молдови, які намагалися провезти через Україну контрабанду кокаїну, проведуть 11 років за ґратами

0 коментарів 23841 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Одеської обласної прокуратури та Доброславської окружної прокуратури двох громадян Республіки Молдова визнано винними та засуджено за контрабанду наркотичних засобів (ч. 3 ст. 305 та ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 307 КК України). Вироком суду їм призначено покарання – 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Нагадаємо, співробітники Управління Служби Безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили та ліквідували на Одещині морський канал контрабанди кокаїну з Південної Америки, який  квітні  2019 року налагодили канал контрабандного переміщення наркотиків з Південної Америки, транзитом через Україну, до країн Європейського Союзу.

«Вантаж» з майже 8,5 кг кокаїну доставили у морський порт Одеської області, приховавши в рефрижераторному відсіку контейнеру під прикриттям партії бананів.

Ділків затримали під час вивезення наркотиків із зони митного контролю. За цінами тіньового ринку вартість «знахідки» становила понад мільйон доларів США.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x