ДБР затримало начальника митного посту «Рені», який вимагав 150 тис. грн за безперешкодне оформлення автомобілів із зерном

3 коментаря 55944 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Державне Бюро Розслідувань затримало начальника митного посту «Рені» Одеської митниці.


Як повідомили в ДБР, він вимагав від брокерів фіксовану таксу за оформлення документів на експорт зернових культур, який критично важливий для нашої держави.

В умовах воєнного стану та блокади портів митник встановив «таксу» на кожну фуру та на видачу Сертифікатів про походження товарів з України на кожне авто.

Правоохоронці затримали посадовця «на гарячому» на отриманні лише від одного митного брокера понад 150 тис. грн за безперешкодне оформлення автомобілів із зерновими культурами та видачу 15 сертифікатів.

Зараз вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Мало! В условиях войны за такое надо к высшей мере,да без права обжалования! Один такой чиновник вреда приносит больше,чем рота солдат противника !

Сварог
Сварог
1 год назад

Синдбад? Это точно т… Вы?! Или опять какой-то подлец-бендеровец пишет от его имени всякие глупости – наверное, Дима… Ан нет, после роты солдат, конечно, таки наш pyzzкий шалунишка… Кстати, Синдбад, не филонь, давай, писюны ждут!!!

Андрюха
Андрюха
1 год назад

И кто это “герой”?

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x