Дбайливо вирощували вдома коноплю: в Білгород-Дністровському районі викрили двох наркоаграріїв

0 коментарів 32130 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці викрили двох жителів Білгород-Дністровського району у вирощуванні конопель. Мешканці сіл Шабо та Успенівка обладнали у себе вдома плантації з наркотичними рослинами. Тепер їм обом загрожуєкримінальна відповідальність. Про це повідомили у прес-центрі обласного відділення поліції.


28-річний мешканець Шабської громади облаштував на своєму подвір’ї теплицю, де вирощував коноплі – дбайливо обсапував, підв’язував та поливав.

Викрили правопорушника співробітники поліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак». Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури правоохоронці провели обшук за місцем мешкання фігуранта. В ході санкціонованих заходів вилучили кущі наркомісткого зілля та подрібнену наркотичну речовину. Речові докази направили на експертизу.

Зі слів чоловіка, згубне зілля він вирощував для власного вживання. Дізнавачі кваліфікували дії громадянина як незаконний посів та вирощування конопель, передбачені частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання штрафом від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Дбайливо вирощували вдома коноплю: в Білгород-Дністровському районі викрили двох наркоаграріїв Дбайливо вирощували вдома коноплю: в Білгород-Дністровському районі викрили двох наркоаграріїв Дбайливо вирощували вдома коноплю: в Білгород-Дністровському районі викрили двох наркоаграріїв
На “любові” до коноплі попався і 55-річний житель Успеніка, у якого вилучили майже 200 кущів наркомісткого зілля, які він  ховав на присадибній ділянці від сторонніх очей та пекучого сонця під спеціально спорудженими навісами. Виявили заборонені насадження співробітники територіального підрозділу поліції спільно з прикордонниками в рамках оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак».

Під час проведення санкціонованих заходів за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили 183 куща конопель з ознаками культивування і дбайливої обробки. Чоловік пояснив: «врожай» мав збирати для власного вживання.

«В рамках провадження, розпочатого за фактом посіву та вирощування конопель за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України, вилучене зілля поліцейські направили на експертизу. Після надходження її результатів поліцейські вирішуватимуть питання про притягнення фігуранта до відповідальності.  Чоловіку загрожує штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років», – розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Дбайливо вирощували вдома коноплю: в Білгород-Дністровському районі викрили двох наркоаграріїв Дбайливо вирощували вдома коноплю: в Білгород-Дністровському районі викрили двох наркоаграріїв

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x