Активний партизанський спротив на окупованому півдні України спільно із ЗСУ дає результат

5 коментарів 24624 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На окупованому півдні України розгортається активний партизанський спротив. І його дії є досить результативними. Про це повідомляє начальник прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк на телемарафоні.


“(Партизанський рух, – ред.) досить активний, в поєднанні з нами, тому наше вогневе ураження і їх внутрішній вогонь у всіх сенсах дуже результативний. І я думаю, що найближчим часом ви побачите саме ті результати, які підкреслять те, що ми діємо разом”, – зазначила вона.

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Вата должна страдать. Вата из Залесья – особенно.. Ахахахахх!!

рубль
рубль
1 год назад

так по чем там $$$$$$$$$??????
а то – не пишутЬ!
—— ЗАПРЕТИЛИ!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))
пиZдец – БЫДЛУ – РОГАТОМУ!:))))))

рубль
рубль
1 год назад

Хоть я и не Синдбад 😉 , но тоже исправно ,,работаю,, по писюнам! Ладно, можно и не за доллары, а рубли себе оставьте, можно и за шекели, ывро, но только не za грывни, черт их дери… Накупил сдуру, етих гривень, думал к лету станут нумизматической редкостью и я раzбогатею и буду брать тольк большие и фигурные, какие мне нравяца, ан нет – zaлупу мне на воротник, ну и ладно…

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Партизанское движение дает результат: Северск, Лисичанск уже с их помощью сданы. На очереди Краматорск и Славянск! Ура, товарищи. Верным путем идете!

Аноним
Аноним
1 год назад

Но я не Синдбад, не сосу писюны и не пытаюсь никого деморалиzовать. Просто имею обыкновение рано вставать и сразу в комменты, с “работой” никак не связано!

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x