Окупанти планували ракетний удар по пам’ятику Бендері у Львові

7 коментарів 40662 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Львові затримали двох прихильників путінізму, один з яких мав коригувати ракетний удар по пам’ятнику Бандері. Про це повідомляє управління Служби безпеки України у Львівській області, публікуючи скріншоти листування з фото, передає “Бессарабія INFORM”. 


Зазначається, що затримані у соцмережах активно підтримували агресію проти України та заклики українців приєднуватися до окупаційної влади РФ.

“Під час зібрання доказової бази оперативники встановили, що, крім поширення деструктивної пропаганди, один із зловмисників здійснював листування з діючим бойовиком т.зв. “ДНР”. А саме, надав координати, а згодом і повинен був коригувати здійснення ракетних обстрілів по пам’ятнику Бандері у Львові”, – повідомили в СБУ.

Слідчі СБУ оголосили зловмисникам підозру за ст. 436 (пропаганда війни) Кримінального кодексу України. На цей час триває досудове розслідування.

Окупанти планували ракетний удар по пам'ятику Бендері у Львові Окупанти планували ракетний удар по пам'ятику Бендері у Львові

 

guest

7 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Кажуть, шо кітайці просралися від рисових запорів та досі лякають гав страшними ракетами. Так само і з руснею.. Ахахахахахх!!

рубль
рубль
1 год назад

:)))
зачем стрелять, по педерасту?
оно же пидор – гнойный!

Синдбад
Синдбад
1 год назад

Поzвольте, ето ж Б@ндера, не Александр наш Невский – промонгольский “святой” 🙂 Вот они часто бывали нашими, ну, по писюнам 😉

Термоядерный заряд
Термоядерный заряд
1 год назад

чтобы не мимо.

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Сами снесут, когда переобуются. Ещё силы на эту гниду каменную тратить.

Андрей Андреевич Власов
Андрей Андреевич Власов
1 год назад

Zaчем же ты так грязно ругаешься, Синдбадша, zнал бы – сдрочил бы просто твоего дедушку.

Синдбад
Синдбад
1 год назад

Помолимся же за упокой и великого pyzzкого Власова у иконки подмонгольского “святого” Александра Невского! Аминь! Ой, опять попка после вчерашнего рублевого zабега…

7
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x